STAY TUNED

'En toen was het oorlog...' oktober 2017

Stichting REL Entertainment presenteerde in oktober 2017 haar eerste grote muziektheaterproductie: 'En toen was het oorlog...' in samenwerking met Oorlogsmuseum Bevrijdende Vleugels in Best. 

De voorstellingen vonden plaats van 4 t/m 8 oktober in de hangar op het terrein van de Bevrijdende Vleugels.

Fotoreportage 'En toen was het oorlog...' 

 | 1000 losse flodders |

2000 bezoekers |

50 cast- en crewleden |

PR foto's 'En toen was het oorlog...' 

© BFocus © REL Entertainment

Synopsis

© MyFocus © REL Entertainment

‘En toen was het oorlog…’ vertelt het verhaal van Raf McCawley en Danny Walker, die beiden gevechtsvlieger zijn bij de US Air Force. Van jongs af aan zijn ze al beste vrienden, samen doorlopen ze de opleiding om hun officiële ‘wings’ te behalen.

Raf krijgt een relatie met verpleegster Emma, ze beleven een mooie zomer met elkaar. Als Raf de kans krijgt om zijn opleiding in de praktijk te brengen pakt hij deze met beide handen aan. Hij vertrekt naar Engeland om daar aan het front tegen de Duitsers te vechten. Hij laat hierbij alles achter wat hij heeft, uiteindelijk wordt er niets meer van hem vernomen. Er wordt gemeld dat Raf verongelukt is, Danny brengt Emma dit slechte nieuws. ZE zijn er beiden kapot van en in wederzijds verdriet vangen ze elkaar op. De vonk springt hierbij over, ondanks alle ellende vinden zij nieuwe geluk in elkaar. Wanneer Raf weer voor de deur staat wordt alles anders. De vrienden komen lijnrecht tegenover elkaar te staan…

Museum Bevrijdende Vleugels

Achter de schermen bij 'En toen was het oorlog...' 

© REL Entertainment

© 2016 - 2020 Stichting REL - Muziektheater & Entertainment \\ op maat

  • Instagram
  • Facebook